μάγοι ταχυδακτυλουργοί

Μάγοι ταχυδακτυλουργοί με κόλπα που θα καταπλήξουν τους πάντες, ταχυδακτυλουργοί μάγοι για παιδικά πάρτυ, παιδικό πάρτυ με μάγο ταχυδακτυλουργό

Οι μάγοι ταχυδακτυλουργοί του Happy Party θα αναλάβουν να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον υπέροχο και μοναδικό κόσμο της μαγείας και θα χειραγωγήσουν τις αισθήσεις του κοινού.

Ο Μάγος Ταχυδακτυλουργός θα καταφέρει με τα εντυπωσιακά του κόλπα να καθηλώσει τα παιδιά ταξιδεύοντας τα σε έναν κόσμο μαγικό όπου η φαντασία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα του μάγου περιλαμβάνει μαγικά κόλπα με:

  • Μαντήλια, φωτιές, κρίκους
  • Μαγική αποχή, σχοινιά.
  • Εντυπωσιακά κουτιά.
  • Εμφάνιση και εξαφάνιση αντικειμένων.
  • Τραπέζια που πετάνε στον αέρα. 
  • Και πολλά άλλα αντικείμενα.

Οι ταχυδακτυλουργοί του happy party θα έρθουν στο παιδικά σας πάρτυ με ολοκληρωμένο εξοπλισμό. Ειδικό πτυσσόμενο τραπέζι με τα αντικείμενα τους και φυσικά ηχείο με μικρόφωνο.

Σκοπός του Ταχυδακτυλουργού – Μάγου

Μέσα από την παρουσίαση εντυπωσιακών τεχνασμάτων ιδιαίτερης δεξιοτεχνίας στα παιδικά πάρτη με ταχυδακτυλουργό σκοπός δεν είναι μόνο η ψυχαγωγία αλλά και η επιμόρφωση των παιδιών τα οποία συμμετέχουν ενεργά σαν βοηθοί μέσα από τα διαφορά δρώμενα πάντα σε ένα χιουμοριστικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα του Μάγου Ταχυδακτυλουργού προσαρμόζεται για κάθε περίσταση, ανάλογα με το χώρο τις ηλικίες και τον αριθμό των παιδιών σε κάθε παιδικό πάρτυ η την εκάστοτε εκδήλωση.

Το πρόγραμμα του Ταχυδακτυλουργού – Μάγου μπορεί να παρουσιαστεί σε.

Παιδικό πάρτυ στο σπίτι και στον παιδότοπο.

Σε κάθε χώρο συνεστίασης, σε χορούς, σε γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, σχολικές εκδηλώσεις, χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες,

Εγκαίνια, προώθηση προϊόντων. 

 

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΟΝΑΡ

μάγοι ταχυδακτυλουργοί

 

ΝΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΓΟΣ ΚΡΙΣ

παιδικα παρτυ με ταχυδακτυλουργο

 

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΓΟΣ ΑΛΕΞ

μάγοι ταχυδακτυλουργοί

 

 

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΓΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟ

μάγοι ταχυδακτυλουργοί

 

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΑΓΟΣ ΛΟΥΚΟΣ 

μάγοι ταχυδακτυλουργοί

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ – ΜΑΓΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ